Fantasy Premier League България – Анализ на нашия отбор

Fantasy Premier League България - Анализ на нашия отбор

Началото на най-популярните футболни шоу на Земята наближава. Сървър освен това, през тази година участва във фентъзи Висшата лига, която всяка година привлича над 2 и половина милиона последователи. Победителите, разбира се, ще бъде след това да гледат право в обект на действие, както и опит за работа в среда на по-висшите английски конкуренти.

На официалния сайт На Висшата Лига всяка

На официалния сайт На Висшата Лига всякагодина те носят в видео игра, наречена Мечта председател на организацията. Регистрацията в писмото попада на уеб-сървър на мечтите безплатно premierleague. Цялата игра остава на английски.

В играта вие ще станете мениджър на групата. След като се регистрирате, можете да изберете събрание patnáctičlennou, на име по ваш избор, както и цветове на клуба. Всеки футболист си има цена, а бюджетът на Плана възлиза на 100 милиона излишни килограми. Голяма сума да се инвестира не може.

Целият можете да използвате някоя от развитие. Всеки геймър в английската Висша Лига обнови поставянето му, рециклиране на компютъра създава мигновено в съответствие с избраните участници (например, на протектора никога няма да достигне резервно копие). Има общо четири основни параметри: вратар – защитник – полузащитник – демонстратор.

От един клуб във Висшата лига, можете да изберете най-добрата от 3 играчи. След грим неговите рамки да изберете капитан. Лентата на капитан играе жизнено важна отговорност, тъй като два пъти множество играчи.

Няколко десетки минути преди началото на всеки рунд, водеща организация, е възможността за промяна на изработката е гарантирано. След датата на затваряне, просто изчакайте, ще ви геймърите в реално мач турне на най-големите английски конкуренти ще се развиват и да печелите точки.

Преди началото на всеки рунд можете да направите

Преди началото на всеки рунд можете да направитеедин безплатен летищен трансфер. Един играч може да изтриете и изберете заместител за него. За всеки допълнителен трансфер, със сигурност ще вычтено 4 фактори. В периода може да се използва като жокер, който ще ви позволи да преведете без ограничения, като следствие, може да промени целия персонал. Първоначалната Дива карта, можете да използвате по всяко време, уайлд кард януари може да се активира в периода от 20. преди 23. около Висша лига (от 1. 12 януари:30 до 1. 12 февруари:30).

Във видео игра след няколко лидери. Можете да следите, като правите за разлика от различни други чехите или словаците, колко успешно сте в отбора и т.н. веднъж ме накара редакторите ARSENALsite.автомат, в който можете да добавите към раздела “Лига”, като щракнете върху “да влезе в организацията”, след това “личностна организация”, където можете да създадете код 93682-202801 право на безплатно домашни прозорци. Тези, които са били в групата ARSENALsite.навигация в момента, в 2014 г., отново не включват незабавно регистрирани. Пълната версия на ръководството ще намерите в област “политика”.

Мечтата водеща организация и предлага на предшественика си, че всяка сряда ще донесе на преглед на следващото турне, включително различни оценки, тактически оферти, както и имената на конкретни потенциално успешни играчи. Предшественик на това, със сигурност, също да бъдат конкретни колела за да обобщим, обяснява ефективност, в резултат на анализ на данните, както и предложения.

Общо шампион ще получи пакет, който включва два билета за 2 мача Министър-организация, както и в продължение на седем дни остават, със сигурност ще отидат за редица пътнически места на Британските острови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *