Създава се нова организация на нашата игра!

Създава се нова организация на нашата игра!

Създава се нова организация на нашата игра!С новия период на водеща организация, се получава още едно издание на играта организация мечта. На 5-та година, можете в тази популярна игра, да влезете в уебсайт на организацията Челси-ФК. HBO. Ако сте били част от тази организация вече през 2014 г., трябва незабавно да влезе за пореден път тази година, е толкова просто, когато можете да създадете нова група. Вие какво си сметка, те трябва първо да се регистрирате на официалния сайт на КОНСУЛТАЦИЯ, а след това да в нашата организация дневник.

На официалния сайт На английската Висша организация, premierleague ще пристигнат през тази година с интересна игра, наречена Мечтата на основната организация. Тези, които вече има в този конкуренти в екип и възнамерява да принадлежи към Лигата на нашия сайт, просто влезте в изброените по-долу код 118382-510831.

Лидерите на месец на месец на таблицата

могат да получат таблет, през цялата Incyte “Найки”, както и на дубликат на video game FIFA. Въпреки това, ако в момента в нашата организация в предишните сезони се играе, така че не е необходимо отново да влезете в системата.

Лидерите на месец на месец на таблицатаФантастична Висша лига-това е видео-игра, в която вие ще станете мениджър на отбора. Че вие пъти по-ниска от 15 всеки тип играчи играят в топ-английски език на конкуренцията. Въпреки това съществено ограничение е, че съставът на целия екип достъпна за 100 милиона паунда, в която трябва да съвпадат. Обикновено много по-добър играч, толкова повече разходи. От всеки отбор във Висшата лига може да има в отбора на най-3 играчи. След създаването на група вие влезете в лигата, както и в зависимост от ефективността на вашите играчи в реалния футбол получавате плюс фактори. Освен това, можете да изберете капитан. Лентата на капитан играе решаваща роля, тъй като се е удвоил броят на точките за геймъри.

Както вече беше посочено, в настройки имате 15 играчи-стандартни 11ku и 4 заместници. На всеки рунд да се подготвите си подходящ грим и можете да направите една професия. Можете да след това един от играчите от група отказывайся от нея, както и да получите допълнителна. Ако сте се правят многобройни корекции, за всички и на всеки добавено на предаването, разбира се, ще бъдат приспаднати 4 фактори. В началото на Висшата лига, но въпреки това, можете да извършвате всички преводи безплатно. Има и възможност за увеличаване на “микс” на цялата група, с помощта разчита на шаблон, че всички преводи на едно колело безплатно. Първите диви карта, можете да използвате по всяко време, Жокера януари може просто да се използва за 21. преди 23. обиколка на Министър-организации (от 1. 12 януари:30 до 2. 12 февруари:30).

Когато правите отбор и да си взема събрание

Когато правите отбор и да си взема събраниеизберете пакет “лиги”, след това натиснете бутона за да се Регистрирате в Лигата, Марк частна агенция, натиснете бутона по-долу, както и в опаковки, изброени по-долу, който казва, че частни организации вграждане код 118382-510831 (ако са изправени пред предизвикателство, опитайте да се пренапише кода ръчно, да не копирате) и проверка на е-Натиснете бутона за да влезе в частни организации. Всички правила, които със сигурност ще откриете в “правила на палеца”, където можете да намерите точния вкара геймърите, измъчват, помага, разнообразие от игри, изиграни минути, жълти картони, и други подобни.

За играчите губи съня си, имаме прекрасна информация. В НХЛ имаме футбол състезания. Можете да разчитате на британската Министър-председател, организация Шанз както и чешката ePojisteni.организиране на HBO. В най-близката статия сме подготвили един малък урок, просто като футболно събитие.

Вратар и защитници

В Прага фантазия има 2 основни стратегии за избор на вратарите и защитниците. Или вие давате право на събрание на “пазителите”, както и на защитник от една група или не. Трябва да се има предвид реалността, че един от най-точки ще получите от полузащитници, както и агрессорам, затова е по-добре за защитниците и вратарите, за да спести пари и да не се поддадат на създаването на най-скъпите играчи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *